Home

Ydelser

ydelser og Forløb

Vores netværk er klar til at hjælpe dig

The Advice Network anvender TURBO-modellen.

Denne model er udviklet specielt til TheAdviceNet.

TURBO-modellen sikrer en hurtig, gennemskuelig og kvalitativ vurdering af tilgængelige erfarne eksperter, der er tilknyttet TheAdvice.net. Alle eksperter tilknyttet TheAdvice.Net har minimum 20 års erfaring og er valideret før de tilknyttes TheAdvice.Net.

Så snart du har beskrevet den udfordring du ønsker input til at løse i kontaktformularen, registreres formularen i TheAdvice.Net. Såfremt udfordringen ikke er præcis nok beskrevet, vil du blive kontaktet af TheAdvice.Net inden for 24 timer mhp. at præcisere udfordringen. Dette for at sikre, at vi finder den/de bedste eksperter til at løse opgaven.

Alle specialister tilknyttet TheAdvice.Net løser opgaver helt ned på timebasis og kun efter fast aftale mellem dig og eksperten/erne. TheAdvice.net har ligeledes en kontrakt med eksperter tilknyttet, som sikrer dig, at en timepris ikke kan overstige DKK 1800,- (ex. Moms).

TURBO modellens faser;

Talentspot. TheAdvice.Net finder den/de rette eksperter i netværket.  Alle specialister er klassificeret ud fra deres stærkeste kompetencer for at sikre den bedste specialist til en given opgave.

Undersøgelse. TheAdvice.Net undersøger alle specialisters kompetencer, der er tilknyttet TheAdvice.Net, i forhold til den udfordring, der er beskrevet i kontaktformularen. Det er derfor vigtigt at opgaven er præcis formuleret i kontaktformularen for at sikre det bedste match.

Registrering. TheAdvice.Net registrerer herefter de/det match mellem ekspert og den udfordringer, der er beskrevet i kontaktformularen. TheAdvice.Net kontakter den/de relevante eksperter for at forsikre sig om, at de kan løse opgaven og har tid til at løse opgaven. Hvis dette er tilfældet fortsætter TheAdvice.Net til selve beslutningsfasen.

Beslutningsfasen. I denne fase sker der først en tilbagemelding til dig om, at vi har et match og at den/de relevante eksperter kan og vil løse opgaven. Hvis du herefter melder tilbage, at du ønsker en direkte kontakt mellem den/de eksperter, der er matchet koster det DKK 1.299,-. (ex. Moms). Dette beløb dækker udelukkende et match mellem opgavens karakter og ekspertens kompetencer og tid til at løse opgaven.

Organisering. TheAdvice.Net organiserer herefter en direkte kontakt mellem ekspert/eksperterne og dig, med henblik på, at indgå en bilateral aftale mellem eksperten og dig uden indblanding fra TheAdvice.Net. Kontrakten og afregning for gennemført job sker udelukkende mellem ekspert/eksperterne og dig.

TheAdvice.Net tilbyder rådgivning indenfor.

Find os på

Twitter


Youtube


Instagram


Wordpress

0
+
Eksperter i netværk
0
+
Lande vi dækker
0
+
Års erfaring pr. ekspert

Alle typer af eksperter

Eksperter i langt de fleste erhvervsproblemstillinger indgår i netværket

International vinkel

Eksperter tilgængelig i alle dele af verden

Viden

Alle typer af viden om erhvervsforhold

Viden for alle

Eksperter til alle typer opgaver for alle typer af kunder

Bevist værdi

Værdiskabelse i over 20 år

Erfaring

Over 20 års erfaring for alle eksperter tilknyttet

Lav indgangspris

En lav pris sikrer en vurdering af problemets karakter og bedste løsninger

Success

Omfattende resultatliste